пʼятниця, 20 травня 2016 р.

“Олімпійський день” у Бердянську


         20 травня на Приморській площі пройшов “Олімпійський день”, який вже став традиційним у Бердянську. Вже декілька років поспіль бердянські спортсмени до дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету проводять чудове спортивне дійство з метою популяризації та пропаганди здорового способу життя, поширення ідей «олімпізму» та розвитку олімпійського руху шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом. 
       Загальну підготовку та проведенням Олімпійського дня здійснили відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради та факультет фізичного виховання БДПУ (декан – олімпійський чемпіон Сергій Кушнірюк).
      Учасників свята радували показовими виступами кращі спортсмени України з видів спорту, що культивуються у Бердянську, студенти університету, школярі, вихованці ДЮСШ: з легкої атлетики, художньої гімнастики, спортивної аеробіки, ушу, футболу, пауерліфтингу, волейболу, важкої атлетики, баскетболу, тхеквондо, карате, боксу, армреслінгу, шахів, акробатики тощо.

 Кожному, хто був о цій порі на Приморській площі, сподобалося мати унікальну нагоду не тільки приєднатися до багатомільйонної армії прибічників здорового способу життя, але й хоч на мить відчути себе справжнім олімпійцем. Завершилося дійство символічним пробігом учасників свята (у якому взяли участь і учні Бердянської загальгоосвітньої школи №20) та врученням солодких нагород.


Немає коментарів:

Дописати коментар