четвер, 8 грудня 2016 р.

Правовий брейн-ринг

В рамках Дня захисту прав людини 8 грудня 2016 року у Бердянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №20 пройшов правовий брейн-ринг. До участі у якому були запрошені команди учнів 9, 10 та 11 класів.
Змагальна частина брейн-рингу складалася з восьми раундів, які були присвячені правам та обов’язкам людини. Усі питання раундів були наочно та яскраво презентовані на екрані й містили додаткову графічну інформацію для роз'яснення правильної відповіді аудиторії.
Слід відзначити, що палкі обговорення та швидкість реакції капітанів команд, традиційні для брейн-рингів, були не єдиними перлинами зустрічі. Вже після першого раунду напруга суперництва зникла, поступившись дослідницькому захвату й ігровому азарту, коли усі три команди разом шукали відповіді на найскладніші питання. 




А учні 6-А, 8-А та 8-Б класів із запалом надавали «підтримку залу», демонструючи запальні танці та прекрасний спів у перервах між раундами сьогоднішнього конкурсу. 

Дружня атмосфера втілилася у результатах гри – призових місцях.

За підсумками брейн-рингу перше місце отримала команда «Вагомий аргумент»( 11 клас).


Школярі були дуже задоволені своїми успіхами, адже продемонстрували не лише високий рівень підготовки з історії та правознавтства, а й широкий загальний кругозір. Усі три команди були нагороджені дипломами та солодкими подарунками від керівництва нашого навчального закладу.
Школярі подякували вчителям історії та правознавства за організацію заходу, побажали проводити більше таких змагань і обов’язково запрошувати їх до участі.



P.S.: Юні правознавці! Поповнюйте свою скарбничку знань, тому що навчання – це прихований скарб, це світ знань людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти і жити.
Будьте щасливими, досягайте своєї мети у житті! Успіхів Вам у праці та навчанні!

Немає коментарів:

Дописати коментар