пʼятниця, 30 вересня 2016 р.

Вітаємо ВЧИТЕЛІВ!

З-поміж багатьох свят  є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 
Відбулося таке свято і у Бердянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №20. У кабінеті №22 зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. 


На розсуд глядача були представлені веселі сценки з учнівського життя, в яких брали участь учні 11 класу  та вихованці театральної студії "Лицедії".




Цікаву танцювальну композицію підготували учасниці колективу східного та індійського танців "Сяйво"(Художній керівник - Дерябіна Юлія).



Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники школи від мелодійного звучання пісень у виконанні випускниці школи - Анастасії Дядик та учня 11 класу - Кікотя Максима.




Завітали також на свято Фурманова Тетяна Ігорівна (депутат міської ради) та Калініченко Світлана Валеріївна (голова мікрорайону "Колонія-Макорти"), які привітали всіх учителів з професійним святом та від імені нардепа Олександра Пономарьова вручили школі подарунок.

Завершилося святкування фееєричними танцями у виконанні гостей з БМЛ та учнів 8-Б класу нашої школи.



Хочемо побажати всім працівникам освіти 
Щастя і здоров’я міцного! 
Учнів вдячних! 
Чистих світанків, 
Сонячних ранків! 
Промінь сонця 
в кожне віконце! 
Ніжної ласки, 
Душевної казки, 
Щастя без ліку 
І довгого віку! 


Немає коментарів:

Дописати коментар