понеділок, 14 березня 2016 р.

Обласна педагогічна виставка "Освіта Запорізького краю 2016"


Шановні відвідувачі блогу, просимо долучитися до громадського голосування за матеріали,
представлені нашими вчителями на обласній виставці «Освіта Запорізького краю - 2016.



У виставковій залі від міста Бердянськ нашу школу представлено роботою вчителів початкових класів (укладач Паніотова В.Ю.)  ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ В ПРОЦЕСІ ВПРОВАДЖЕННЯ НОВІТНІХ АКМЕОЛОГІЧНИХ ТЕХНОГЛОГІЙ НАВЧАННЯ та робою вчителя зарубіжної літератури Сердюк О.К. ДРАМАТИКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ МЕТОД НА УРОКАХ СВІТОВОЇ ЛІТЕРАТУРИ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4ppPZOSH-Hfo62Y_JdDZ7lodk1PybKh7TaAnsp_g62JzF9Uvejc3JPU3UdPo08fLxWNKdQo5nfmWWlU3yCNyq91dH8PWaLVnFhkVznwMZPR4S-JKG739CB2o1DMWHlj9L2MaxC1ihoKew/s200/logo.gif
Готуються до публікації роботи вчителя біології Батичко А.С. та методичного об’єднання вчителів англійської мови.
Вже можна голосувати за вчителів англійської мови.

Також підтримуємо нашого шкільного психолога Іванюк Христину Вадимівну, що зі своєю колегою з БМЛ Івановою Мартою Ярославівною також беруть участь у заочному етапі конкурсу "Освіта Запорізького краю". Робота "Діяльність практичних психологів"
 
Щоб підтримати наших вчителів та проголосувати за їх матеріали необхідно перейти на сайт Освіта Запорізького краю 2016 та натиснути на 5 зірочок (вони горять жовтим кольором та виділяються червоним при голосуванні).
Дякуємо за підтримку!

Немає коментарів:

Дописати коментар