середа, 30 листопада 2016 р.

Міс Осінь - 2016

У середу 30 листопада 2016 року у стінах Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 відбувся конкурс краси та грації "Міс Осінь - 2016"

У конкурсі взяли участь 7 найсміливіших та найкмітливіших учениць школи: Матусевич Мілєна (8-А клас), Кузьменко Софія (8-А клас), Розуман Юлія(8-Б клас), Вишневська Карина(8-Б клас), Чубарова Марина (9 клас), Тонкаль Ганна (11 клас) та Колєсова Валерія (11 клас).


Розпочалося змагання конкурсом дефіле „Вишиванка – це стильно!”, головним атрибутом якого є українська вишита сорочка.




У наступних конкурсах «Ось яка я!» та «Розкрий свій талант» дівчата представляли себе, показуючи свої захоплення та вміння (хтось заспівав, а хтось прочитав рядки віршів про осінь).



4-ий конкурс мав назву «Екологічна мода -2016». Учасниці продемонстрували всім присутнім вбрання з підручних засобів, які безпосередньо підкреслюють тему екології. Конкурсантки вдома повинні були придумати костюм на осінню тематику та продемонструвати його. У цьому конкурсі дівчата виявили не тільки свої таланти, а ставлення до сучасної моди.


Наступний 5-ий конкурс "Інтелектуальний". Учасниці отримали свої завдання і за кілька хвилин, проявивши свою творчу фантазію та креативність, дали відповіді на запитання.
Завершив змагання 6-ий конкурс у вигляді заключного дефіле у  вечірніх сукнях „Зірки Голівуду”. Учасниці, як істинні голлівудські акторки, продемонстрували свої яскраві вбрання. 



Після оголошення результатів конкурсу членами журі , дівчата були нагороджені в таких номінаціях:

  • «Міс Елегантність» - Кузьменко Софія – 8-А клас, 
  • « Міс Господарочка» - Чубарова Марина – 9 клас,
  • «Міс Грація» - Тонкаль Ганна – 11 клас, 
  • «Міс Гламур» - Вишневська Карина – 8-Б клас
  • «Міс Глядацьких симпатій» - Колєсова Валерія – 11 клас
  • «Віце-Міс Осінь» - Розуман Юлія – 8-Б клас
  • «Міс Осінь - 2016» стала Матусевич Мілєна – 8-А клас

Усі дівчата на славу потрудилися. Кожна з них заслуговує найвищих титулів.

                         




Вітаємо всіх наших красунь із перемогою!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар