середа, 12 жовтня 2016 р.

Осіння виставка - 2016

Осінь… Золота пора. Пора, що приносить нам багато прикрас і дарів. Вона легко махне своїм крилом і все враз перетворить у мерехтливу акварель, де один колір непомітно переходить у інший. Осінь зачаровує своїми барвами. Дарує нам прощальний танок листя.

Цього тижня у Бердянській загальноосвітній школі №20 відбулася традиційна осіння виставка «Моїй Україні осені дари». Її учасниками стали учні 1-11 класів.



Цей щорічний захід завжди викликав велику активність учнів початкових класів, а цього року діти ще з більшим трепетом, відповідальністю та турботою поставилися до проведення виставки. Кожен учень узяв активну участь і приніс експонатів стільки, скільки міг донести.


Діти проявили велику фантазію, творчість і створили справжнє осіннє диво. Композиції були дуже оригінальними та неповторними, адже всі вони виконані з великою майстерністю і любов’ю.









Кошики з дарами українських садів, городів, були щедро наповнені настільки смачними плодами, що хтось не втримався від спокуси скуштувати їх. 




Найбільш активними учасниками виставки стали учні початкових класів. Всі вони отримали подяку від адміністрації школи і були нагороджені грамотами.





Окрема подяка небайдужим батькам, які допомагали своїм діткам долучитися до справжньої творчості.

Немає коментарів:

Дописати коментар